Teatteri Kino Juhan etusivu Näytelmän etusivu Teatteri Kino Juhan Facebook-sivu

Yhteystiedot

Kino Juha

Keskustie 7, 01900 Nurmijärvi
Puh:   0415189490
kinojuha@kinojuha.fi

Elokuvateatteri Kino Juha: Elokuva-ohjelmisto

 

Klikkaa kartta

Taaborinvuoren kesäteatteri

Taaborinvuoren museoalueen osoite: Palojoentie 272, 01940 Palojoki.

Taaborin parkkialue/ osoite navigaattoriin: Koulunkulmantie 24, 01940Palojoki.

Klikkaa kartta

Ajo-ohjeet:

Taaborinvuorelle on vaivatonta tulla omalla autolla. Siellä on hyvät ja laajat paikoitusalueet ja sinne on helppo löytää.

Helsingin suunnasta: Aja Hämeenlinnan suunnasta moottoritietä (E12), nouse Klaukkalan liittymästä ylös ja heti ylitettyäsi moottoritien käänny oikealle, vanhalle Hämeenlinnantielle (130, vanha 3-tie). Jatka matkaa Hämenlinnaan päin, noin 5 km ajettuasi käänny oikealle Palojoelle Metsäkyläntielle. Palojoelle saavuttuasi tulet T-risteykseen, käänny ensin vasemmalle ja heti tämän jälkeen oikealle Koulunkulmantielle, josta opaste parkkipaikalle.

Hämeenlinnan suunnasta: Käänny moottoritieltä (E12) Nurmijärven liittymästä ylös oikealle, käänny oikealle ja seuraa opasteita Hämeenlinnantielle (130, vanha 3-tie). Käänny Helsingin suuntaan, 3 km ajettuasi käänny vasemmalle Palojoentielle, josta opasteet Taaborinvuorelle. Parkkipaikan löydät,  kun ajat Taaborinvuori-kyltin ohi ja käännyt heti seuraavasta risteyksestä vasemmalle Koulunkulmantielle, josta opaste parkkipaikalle.

Taaborin kesä 2012

Taaborinvuoren museoalue. Teatterin lomassa voit tutustua kansalliskirjailijamme Aleksis Kiven leikkipaikkoihin, syntymäkotiin, museoalueeseen ja kesäiseen taidenäyttelyyn!

Kivi-juhlat

 

Ajankohtaista

Vuokraa teatterisali
Nurmijärven keskustasta

Yritys, yhdistys, järjestö tai yksityinen henkilö - kaipaatko paikkaa jossa pitää tilaisuuksia? Nostalgisessa auditoriossa on tilaa 139 henkilölle. Teatterisalissa on valkokangas ja lava. Tekniikka  löytyy Teatteri Kino Juhan puolesta, mikäli siihen on tarvetta. Aulaan voi järjestää pienimuotoista tarjoilua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: kinojuha@kinojuha.fi